Divisjon for utdanning og bibliotek, Universitetsbiblioteket, Medieseksjonen

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Ønsker du å jobbe med helhetlig digital transformasjon av undervisning?    

Sammen med partnere og fakultet i og utenfor OsloMet arbeider Bokskapet med produksjon og digital publisering av åpne, tilgjengelige, undervisningsressurser, samt opplæring og veiledning rundt dette. Vi har nå en ledig stilling for deg som ønsker å jobbe med digital sjanger- og samlingsutvikling, innholdsproduksjon, og åpen publisering av undervisningsressurser  
 
Arbeidet går ut på å bistå fagansatte i arbeidet med å utarbeide og videreutvikle digitale læreverk i Bokskapet. Vi søker deg som har interesse for og erfaring fra arbeid med Open edX, kuratering av digitale læringsobjekter, multimedieproduksjon og undervisning. Du vil følge opp enkeltstående prosjekter innenfor ulike fagområder, ha direkte kontakt med fagansatte, opplæring og veiledning samt produsere eget digitalt innhold.  (Du vil også ha et særegent ansvar for å utvikle og spisse kvalitetskriterier for åpen publisering av undervisningsressurser). 

Vi søker deg som har  

 • universitets eller høgskoleutdanning, fortrinnsvis mastergrad, gjerne innenfor pedagogikk, medier- og kommunikasjon, medievitenskap, digital innholdsproduksjon eller journalistikk. For innplassering som rådgiver; fortrinnsvis bachelor. Meget god og relevant praksis kan her kompensere for kravet om formell utdanning.
 • har erfaring med medie- og digital innholdsproduksjon og/eller relevant praksis fra arbeid med publisering
 • svært gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Det er en fordel om du har interesse for faglig formidling, undervisning og digital nytenkning og/eller erfaring med utviklingsarbeid og bruk av Open edX. 

Vi ønsker deg som har 

 • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • evne og vilje til faglig nytenkning, er initiativrik, og har stor gjennomføringsevne
 • glede av å arbeide både selvstendig og i team 

For å lykkes i denne jobben må du være flink til å både tilegne deg ny kunnskap raskt og effektivt og kunne jobbe godt sammen andre. 
 
Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg 

 • spennende arbeidsoppgaver på Norges tredje største og mest urbane universitet
 • et godt og utviklingsorienter arbeidsmiljø med muligheter for faglig utvikling
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
 • låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse. 

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

 • seksjonssjef Morten Reksten, telefon 918 49 262
 • universitetsbibliotekar Emma Vestli, telefon 415 61 483 mail: ekve@oslomet.no  

Stillingen lønnes i henhold til til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1434 rådgiver, lønnstrinn 50 - 66, tilsvarende kroner 451 700 – 597 000 per år eller 1364 seniorrådgiver, lønnstrinn 60 – 74 tilsvarende kroner 535 200 – 694 400. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.  
 
Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk.  
 
Søknadsfrist:          11. juni 2021 
 
Ref:                              21/05187 

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Heltid
Tiltredelse etter avtale
Lønn 451 700 - 694 400 avhengig av kvalifikasjoner
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 100%
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 21/05187
Kontakt
 • Morten Reksten, 918 49 262
 • Emma Vestli, 415 61 483
Publisert 27.05.2021
Søknadsfrist 11.06.2021

Tillbaka till lediga jobb