Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI), Institutt for yrkesfaglærerutdanning

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI) har ca. 550 ansatte og 7000 studenter, og holder til i Oslo og Akershus. Fakultetet består av fire institutter og Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO).

Fakultetet utdanner fremtidens lærere fra barnehage til og med videregående skole, i nært samarbeid med praksisfeltet. Fakultetet tilbyr ph.d. i utdanningsvitenskap for lærerutdanning. I tillegg tilbyr fakultetet utviklingsstudier og utdanning i tegnspråk og tolking. Mangfold er en kjerneverdi for fakultetets virksomhet. Forsknings- og utviklingsarbeidet er profesjonsrettet, praksisnært og internasjonalt orientert.

Institutt for yrkesfaglærerutdanning (YLU) er det ledende fagmiljøet for yrkespedagogisk arbeid i Norge, med en bred satsing på forskning og utvikling i nært samarbeid med arbeidslivet. Instituttet utdanner yrkesfaglærere og trafikklærere, tilbyr praktisk-pedagogisk utdanning for yrkesfag, master i yrkespedagogikk og en rekke etter- og videreutdanninger. Kompetansesenteret for yrkesfag, som inngår i instituttet, har betydelig oppdragsvirksomhet.

Kjøkkenassistent til Yrkesfaglærerutdanningen på campus Kjeller, 25% stilling 

Strukturert assistent som kan legge til rette for praktisk kjøkkenundervisning  

Institutt for yrkesfaglærerutdanning søker en strukturert og nøyaktig assistent som kan legge til rette for praktisk kjøkkenundervisning. Arbeidet innebærer tett dialog med våre lærere, innkjøp av råvarer og klargjøring for undervisning. Det er behov for egen bil. 

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

 • Innkjøp av matvarer, redskaper og utstyr etter bestilling fra faglærere.
 • Sette frem varer og utstyr til undervisning
 • Opprydning etter undervisning
 • Rengjøring
 • Sørge for generell orden i kjøkkenverksteder og lagerrom
 • Oppfølging av maskiner og utstyr 

For å kunne utføre oppgavene bør du ha

 • Interesse for mat og kvalitet på råvarer
 • Kjennskap til ulike kjøkkenmaskiner
 • Godt utviklet ordenssans 

Vi ønsker deg som

 • er pliktoppfyllende og nøyaktig
 • er fleksibel og serviceinnstilt 

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Vi kan tilby deg

En variert stilling i et hyggelig arbeidsmiljø.

Du må laste opp CV, attester og evt. vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du mer informasjon kan du gjerne kontakte:

 • Studieleder Inger Lise Holen, tlf: 41768899 

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, 1065 konsulent. Lønn kroner 381 100-428 500 pr. år ( beløp i 100% stilling).

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til

HR Excellence in Research (HRS4R).

Ansettelsestype Midlertidig ansettelse
Arbeidstid Deltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 25%
Sted Kjeller
Fylke Viken
Land Norge
Referansenummer 19/04206
Publisert 03.05.2019
Søknadsfrist 24.05.2019

Tillbaka till lediga jobb