Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO)

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO) er en del av Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier. Senteret skal bidra til at flerspråklige og flerkulturelle perspektiver ivaretas i hele utdanningssystemet fra barnehage til og med høgskole-/universitetsnivå i Norge. Senteret utvikler og tilbyr en rekke flerspråklige nettressurser, arrangerer kurs og konferanser og gir veiledning til barnehagemyndigheter, skoleeiere og ansatte i barnehage, skole og PPT.

Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO) søker ny rådgiver/seniorrådgiver

Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI) har ca. 550 ansatte og 7000 studenter, og holder til i Oslo og Akershus. Fakultetet består av fire institutter og Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO).

Fakultetet utdanner fremtidens lærere fra barnehage til og med videregående skole, i nært samarbeid med praksisfeltet. I tillegg tilbyr fakultetet utviklingsstudier og utdanning i tegnspråk og tolking. Mangfold er en kjerneverdi for fakultetets virksomhet. Forsknings- og utviklingsarbeidet er profesjonsrettet, praksisnært og internasjonalt orientert.

NAFO søker ny medarbeider som vil ha sine hovedoppgaver knyttet til skole- og PPT-området. Vi søker deg som har erfaring fra arbeid i pedagogisk- psykologisk tjeneste og med kartlegging og utredning av minoritetsspråklige elever. Stillingen er fast og vi ønsker tiltredelse 1. august 2020.

Arbeidsoppgaver

 • Videreføre og utvikle kartleggings/utredningsverktøy for minoritetsspråklige elever
 • Holde kurs og utvikle ressurser for PP-tjenesten og andre ansatte i skolesektoren

  Noe reising må påregnes. 

Kvalifikasjoner

 • utdanning på universitets- eller høgskolenivå, minst på masternivå i pedagogikk/spesialpedagogikk/migrasjonspedagogikk
 • praktisk erfaring fra arbeid i PP-tjenesten
 • erfaring fra arbeid med minoritetsspråklige elever
 • dokumentert evne til selvstendig og resultatorientert arbeid
 • god muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk

Ønskede kvalifikasjoner

Det er ønskelig at du har:

 • erfaring fra arbeid med flerspråklige læringsressurser
 • god kjennskap til regelverk
 • erfaring med å lede prosjekter, drive pedagogisk utviklingsarbeid og holde forelesninger, i tillegg til å skrive ulike saksframstillinger/rapporter

Stillingen medfører deltakelse i interne arbeidsgrupper og kontakt med eksterne samarbeidspartnere og nettverk. Endringsvilje og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner vil bli vektlagt. Har du i tillegg stor grad av gjennomføringsevne, vil vi gjerne snakke med deg.

Vi tilbyr deg

 • muligheter for faglig videreutvikling
 • et kreativt og utviklende arbeidsmiljø
 • gode låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Andre opplysninger

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, stillingskode 1434 rådgiver, lønnstrinn 50-66, som tilsvarer 449 300 - 594 400 per år, 1364 seniorrådgiver, lønnstrinn 60-74 som tilsvarer 532 300 - 691 400 per år. 

 

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt:

 • senterleder Sigrun Aamodt, telefon 67235338
 • seniorrådgiver Dag Fjæstad, telefon 67235324

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen «logg inn og søk stillingen».

Ansettelsestype Vakituinen
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 100%
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 20/00760
Publisert 20.01.2020
Søknadsfrist 12.02.2020

Takaisin avoimiin työpaikkoihin