Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO)

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO) er en del av Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier. Senteret skal bidra til at flerspråklige og flerkulturelle perspektiver ivaretas i hele utdanningssystemet fra barnehage til og med høgskole-/universitetsnivå i Norge. Senteret utvikler og tilbyr en rekke flerspråklige nettressurser, arrangerer kurs og konferanser og gir veiledning til barnehagemyndigheter, skoleeiere og ansatte i barnehage, skole og PPT.

Spennende faglig stilling knyttet til prosjektet Fleksibel opplæring
Vi trenger en rådgiver til vårt team som skal jobbe med kvalitetssikring og gjennomgang av læringsressurser. Du kan lese om flere av NAFOs oppdrag og oppgaver på vår nettside. 

Stillingen er midlertidig og knyttet til prosjektet Fleksibel opplæring, som har en varighet til 1.07.2020. Det vil være mulighet for forlengelse. Vi ønsker tiltredelse 1. april.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være
 • Kvalitetssikring av NAFOs læringsressurser
 • Arbeid knyttet til prosjektet Fleksibel opplæring
  -Gjennomgang og kvalitetssikring
  -Utvikling av videoer og lydfiler til bruk i den nettbaserte opplæringen

Kvalifikasjoner


Det kreves at du har:

 • høgskole/universitetsutdanning mastergrad i norsk som andrespråk
 • gode digitale ferdigheter
 • dokumentert evne til selvstendig og resultatorientert arbeid
 • god muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk

  Det er ønskelig at du har: 

 • erfaring med og kjennskap til publiseringsverktøy som: WordPress, Moodle, Camtasia
 • erfaring fra arbeid med flerspråklige ressurser
 • erfaring fra arbeid med søkeroptimalisering

Stillingen medfører deltakelse i interne arbeidsgrupper og kontakt med eksterne samarbeidspartnere. Endringsvilje og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner vil bli vektlagt. Har du i tillegg stor grad av gjennomføringsevne, vil vi gjerne snakke med deg.

 

Vi tilbyr deg 

 • muligheter for faglig utvikling
 • et kreativt og utviklende arbeidsmiljø
 • låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

 • senterleder Sigrun Aamodt, telefon 67235338
 • seniorrådgiver Marit Lunde, telefon 67235322

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, stillingskode 1434 rådgiver, lønnstrinn 50-66, som tilsvarer 442 400 – 586 500 per år.

Universitetet ønsker at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med innvandrerbakgrunn eller redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Universitetet er en IA-bedrift, og forespørsler om tilretteleggingsmuligheter kan rettes til kontaktpersonene i denne annonsen. 

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

Ansettelsestype Midlertidig ansettelse
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 100%
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 19/01368
Publisert 30.01.2019
Søknadsfrist 20.02.2019

Takaisin avoimiin työpaikkoihin