Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI), Fakultetsadministrasjonen, Seksjon for praksisadministrasjon

OsloMet - storbyuniversitetet er Norges tredje største universitet med nesten 22 000 studenter og over 2500 ansatte. Vi har campus i Oslo sentrum og på Romerike. OsloMet leverer forskning og utdanning med høy relevans for arbeidslivet, velferdsstaten og storbyregionen.

Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI) har ca. 650 ansatte og 7400 studenter, og holder til i Oslo og Viken. Fakultetet består av fire institutter og Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Fakultetet utdanner fremtidens lærere fra barnehage til og med videregående skole, i nært samarbeid med praksisfeltet. Fakultetet tilbyr ph.d. i utdanningsvitenskap for lærerutdanning. I tillegg tilbyr fakultetet utviklingsstudier og utdanning i tegnspråk og tolking. Mangfold er en kjerneverdi for fakultetets virksomhet. Forsknings- og utviklingsarbeidet er profesjonsrettet, praksisnært og internasjonalt orientert.

Fakultetsadministrasjonen med ca. 100 medarbeidere utgjør litt under 20% av fakultetets ansatte. Virksomheten omfatter administrasjon av studier, praksis, forskning og utvikling, oppdrag, kommunikasjon, økonomi og HR. Administrasjonen jobber tverrfaglig og i nært samarbeid med fakultetets enheter.

Seksjon for praksisadministrasjon ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI) har ledig en 100 % fast stilling som saksbehandler (førstekonsulent).

Som saksbehandler hos oss vil du først og fremst jobbe med arbeidsoppgaver tilknyttet våre studier og administrasjon av praksisplasser. Stillingen er i dag tilknyttet Seksjon for praksisadministrasjon og ditt hovedarbeidssted vil være i Pilestredet. Arbeid fra campus Kjeller vil imidlertid også kunne påregnes i perioder.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

 • saksbehandling
 • innhenting av praksisplasser
 • utplassere og følge opp studenter i praksis
 • kvalitetssikring av retningslinjer og prosedyrer 

Vi søker deg som har

 • universitets- eller høgskoleutdanning, fortrinnsvis bachelorgrad. Lang relevant praksis kan kompensere for kravet om formell utdanning
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig
 • gode digitale ferdigheter
 • arbeidserfaring med saksbehandling i offentlig forvaltning, fortrinnsvis arbeidserfaring fra universitets- og høgskolesektoren

Det er ønskelig med kjennskap og/eller erfaring knyttet til utdanningssektoren og/eller offentlig forvaltning. Det kan også være en fordel at du har noe kjennskap til studieadministrasjon og FS, Canvas, Inspera og P360.

Ønskede personlige egenskaper 

Arbeidsoppgavene innebærer tett kontakt med lærere og studenter ved OsloMet, samt våre samarbeidspartnere i praksisfeltet. Det er derfor avgjørende at du er serviceinnstilt og har gode kommunikative ferdigheter. Du må ha gode samarbeidsevner og være løsningsfokusert.

Som saksbehandler må man ha interesse og engasjement for å jobbe med både drifts- og utviklingsoppgaver. Videre må du være kvalitetsbevisst og ha evnen til å ta gode, selvstendige vurderinger i hverdagen. Det er viktig at du arbeider systematisk og effektivt, og takler høyt arbeidspress i perioder.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Vi kan tilby deg

 • en spennende jobb på Norges tredje største og mest urbane universitet
 • et godt arbeidsmiljø med muligheter for faglig utvikling
 • engasjerte og dyktige kollegaer
 • låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse (ikke lån for midlertidige stillinger)
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

 • Seksjonssjef, Gry Hovland, tlf. 997 04 907, e-post: grhov@oslomet.no

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, Førstekonsulent Stillingen lønnes iht til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1408 førstekonsulent i lønnstrinn 43 - 54, dvs kr. 423 500-501 200 per år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

 

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Heltid
Tiltredelse Ønsket tiltredelse 01.08.2023 eller tidligere om mulig
Lønn 423 500-501 200
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 100 %
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 23/01969
Kontakt
 • Gry Hovland, 99704907
Publisert 17.03.2023
Søknadsfrist 10.04.2023

Tilbake til ledige stillinger