Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD), Institutt for produktdesign

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Fakultetet tilbyr høyere utdanning innen tekniske fag, kunstfag og designfag, og har forsknings- og utviklingsaktiviteter innen disse fagfeltene. Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) har om lag 3 000 studenter og om lag 280 ansatte, og holder til i Pilestredet i Oslo sentrum og på Kjeller utenfor Lillestrøm.

Institutt for produktdesign tilbyr bachelor- og masterstudium i produktdesign, og har forsknings- og utviklingsaktiviteter.

Fakultet for teknologi, kunst og design, Institutt for produktdesign søker studieleder i et vikariat 50% stilling. Tilsetting gjelder ut åremålsperioden fram til 30.06.21. Instituttet er lokalisert på Kjeller ved Lillestrøm.

Fakultetet er i sterk utvikling og står foran spennende endringer de nærmeste årene. Institutt for produktdesign vil stå sentralt i denne utviklingen. Som leder vil du kunne være med å påvirke veien videre. Les mer om instituttet her.

Ansvarsområde

Stillingen omfatter operativ oppfølging av instituttets bachelorprogram. Stillingen har ansvar for at virksomheten innen sitt område gjennomføres i tråd med vedtatte strategier og mål, har personalansvar for tilsatte i samråd med instituttleder, samt begrenset budsjettansvar. Ansvar og arbeidsoppgaver er beskrevet i egen stillingsbeskrivelse.

Kvalifikasjoner

For å lykkes i denne stillingen må du ha:

 • mastergrad eller tilsvarende innen design eller lignende.
 • erfaring fra undervisning på universitet/høgskolenivå og FoU-virksomhet.
 • god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk.
 • erfaring internasjonalt arbeid, for eksempel gjennom forskning, utvikling og nettverksbygging med utenlandske utdanningsinstitusjoner eller bedrifter.

 

Det er en fordel at du har:

 • erfaring med utvikling av undervisningsmoduler, kurs, emner eller studier, og kvalitetsarbeid knyttet til dette.
 • kunnskap om og/eller erfaring fra ledelse er en fordel. 

I tillegg bør du kunne bidra med disse personlige egenskapene:

 • evne til å motivere andre, har engasjement og entusiasme for stillingen
 • være inkluderende, god på relasjonsbygging og samarbeid
 • være løsningsorientert, initiativrik og kan ta beslutninger

Vi kan tilby deg

 • interessante og utfordrende lederoppgaver i et aktivt og mangfoldig miljø
 • mulighet for nettverksbygging og lederutvikling
 • en arbeidsplass i stadig utvikling
 • gode låne- og pensjonsbetingelser i Statens pensjonskasse
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

 • Einar Stoltenberg, Instituttleder, tlf. 91552441
 • For tekniske spørsmål, HR-rådgiver Mette Bjørtomt, metteb@oslomet.no

Stillingen lønnes etter statens lønnsregulativ, 1473 studieleder. Lønnstrinn 73-78, NOK 679 000 – 765 100 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

Søknadsfrist:           08.10.19

Ref:                        19/08591

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til

HR Excellence in Research (HRS4R).

 

OsloMet deltar i EU nettverket for mobilitet av forskere Euraxess

 

Ansettelsestype Midlertidig ansettelse
Arbeidstid Deltid
Tiltredelse Etter avtale
Lønn NOK 679 000 – 765 100
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 50%
Sted Kjeller
Fylke Viken
Land Norge
Referansenummer 19/08591
Publisert 28.08.2019
Søknadsfrist 08.10.2019

Zurück zu Stellenangeboten